Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2014 05:16 - Истината за КТБ е гарант за живота на Цветан Василев
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 4547 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 27.10.2014 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


     Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев стана заради "Южен поток", разкри Николай Марков в "Още нещо"

   (напомням, че Полковник Николай Марков е бивш служител на НСО, отстранен от службата след скандал с президента  Георги Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват.)


     Истината за КТБ, изписана в цифри, е в ръцете на Цветан Василев. В момента тя е гарант за живота му, защото е депозирана, където трябва. Към този момент той така трябва да я ползва. Но тези писмени доказателства, ако излязат наяве, ще разкрият много магистрати, политици и други, които участват в този сценарий. Ще бъдете изненадани от хора, които играят добрите, заяви в студиото на "Още нещо" полк. Николай Марков и добави, че хората, които забъркаха сценария с КТБ, и капиталът, вече са в друга банка.

    Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев стана заради "Южен поток", разкри той.

    "Обслужващата банка по този проект беше КТБ. Тя беше посочена от държавата да бъде националната търговска банка на България. Тя беше посочена от кабинета "Борисов". Тогава голяма част от капитала на държавата влезе в нея. Страшното е, че стъпи на гнило, защото властта се държеше от хора с опасно за държавата мислене. Но Цветан Василев не е човекът, който причини тази катастрофа...

     ЕС реагира заради договорите за "Южен поток", които бяха подписани с фирми, приближени с Пеевски. В България се готвеше национална катастрофа. Ако руската ВТБ беше придобила с елементарни средства собствеността на КТБ, реално руска банка става собственик на държавния национален капитал на България. Това щеше да е катастрофа за нас. Тогава самият Цветан Василев каза, че не е готов да изнесе това, което се подготвя", разкри в подробности Марков.

    В България всичко се знае, ние сме малка държава, но върху службите има шапка и те не могат да действат, подчерта той.



                                                                                   www.news7.bg

    P.S. Че сме малка държава - такава сме. Че е пълна с високопоставени мошенници, също е вярно. Не знам обаче, доколко Цветан Василев си е направил правилно сметката, депозирайки истината за КТБ като "застраховка".

    Да речем, утре го застрелят на  кръстовище (като Кюлев) и някой се опита да публикува от негово име истината за КТБ. Първо, няма да намери българска медия,   която е толкова малоумна  да го направи. Собствениците, редакторите  и самите журналисти прекрасно знаят, как стават нещата у нас - с едно вдигане на телефона и храбреците заминават на борсата за безработни, а медията се довежда до фалит и се изкупува на безценица. Най-често от тези, които се въздържат да публикуват "истината" за нашите политици, а угоднически следват зададената линия.

    Ако пък "истината" излезе в чужда медия, целият роден идеологико-гешефтарски апарат, ще се скъса да обяснява фактите като недоразумение и грешка, ще намесят Сорос, САЩ и незнайно още кой. И всичко това по 24 часа на денонощие, по всички медии - печатни и електронни. Хората ще изгубят интерес и истината постепенно ще се размие....

   Всичко е изчислено чудесно и грешка не може да се стане. Като последна гаранция за безнаказаност, политиците ни  имат Прокуратура, която на народни избранници не повдига обвинения. Главният Прокурор, също е  разбран човек и внимава изключително много, да не засегне някой. Особено, когато е замесено ДПС...

    Затова смятам, че Цветан Василев не си е направил правилно сметката. Ще видим,  със сигурност предстои развитие по темата.



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kabuli - Абсолютно
27.10.2014 07:52
точно и логично. Ако Василев има страх от истината, то тя ще умре в мига, когато почине от "инсулт" в някой хотел. Но все пак си мисля, че НЕГОВАТА истина, която е различна от истината на ДОГАН (разбирай ДС + обръчите + генералския клуб за лични интереси + вундеркинта Де(бе)ля Пеевси може да му рослужи като ваксина против политическата ебола. А са го пречукали, а са си отрязали клончето, защото на Запад едва ли ще повярват на лакейническото сърдорене на нашите медии. А от това следва много затворени врати и много, много загуба на връзки и положение.
Прокуратурата у нас е като онзи "железен" комунист, дето го били, ама той си бъркал в носа и си мълчал. Нищо няма да се открие и народът ще забрави кой крал, но с години ще помни кой е платил краденото. Ето, в плащането на масрафа е истината, която е по-голяма от истината на Василев, Пеевски и вся остальная сволоч.
цитирай
2. valentinsent - Логични разсъждения.
27.10.2014 09:55
Логични разсъждения.
цитирай
3. getmans1 - Афиф работа е да ...
27.10.2014 23:52
... разчиташ на кинаджийски прийоми като става въпрос за милиарди.

Тоя човек доказва че не е банкер, просто за такъв е бил назначен, до изтичане срока на годност и явно е изтекъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 403695
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031