Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2009 23:13 - Юзеирови - упражнение І !
Автор: siikastation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5497 Коментари: 11 Гласове:
3

Последна промяна: 13.10.2009 00:54


  ДЕКЛАРАЦИЯ                           НА МЮСЮЛМАН ДЕМОКРАТИЧЕН СЬЮЗ

Рьководството на МДС след като овсьди положението на етническите и религиозни малтцинства в Бьлгария установи:
Бьлгарската дьржава  системно и целенасочено е изваршвала и продалжава да изваршва престьпления срешту тях с цел асимилиране и унищожаване на тяхната религя,език идентичност,култура и традиция. До ден днешен правата на нашите братя и сестри неса вьзстановени. Изваршителите на престьпления кьм нас неса осьдени. Адекватна морална и материална компенсатция не е предложена.
Поради това настояваме за:
-Родната ни страна с решение на Народното Сьбрание да се извини на етническите и религиозни малтцинства за всички престьпления изваршени срещу тях.
-Да изправи пред сьд и да осьди изваршителите на престьпления кьм малтцинствата
-Да анулира наложените им принудителни имена и автоматично да ги замени сас истинските.
-Да изплати на потарпевшите еднократно парично овещетение в размер на 10000 евро както и по 10 евро за всеки ден през които са били принудени да живеят с наложеното име.

Ние ще представим исканиятаси пред дьржавните власти с надеждата че нашата Родина ще признае и поправи грешките изваршени кьм нас, за да можем да затворим тази болезнена странитца от нашето минало и като Бьлгарски граждани да сьжителстваме в мир и разбирателство.

                                                                   От : Рьководството на МДС   


      Прошението на прочутите в безкористно приятелство, достлук  и галактичност е публикувано във форумите КърджалиХаберСербест форум и помак.еу  Май става въпрос за кинти! Да се чуди човек защо си пазят имената братята Йорданови които се представят навсяякъде като Юзеирови и не се напъват за арабските, а те правели стаж. Ден - 10 евра, още един - 20 такива. Жив бизнес си е. Сметнете си сами. А правописа съм го запазил. Все пак грамотни хора са. Партия правят, паметници, червени полумесеци...

image  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - стигнах до третото изречение- бъка ...
12.10.2009 23:18
стигнах до третото изречение- бъка от правописни грешки...
тия са малоумни.
отначало се стреснах от братята, после ги разконспирирах колко са зле и сега вече въобще не ги вземам на сериозно.
цитирай
2. galinabg - Не знам
12.10.2009 23:24
кой и защо си играе толкова опасно с кибритчето?! Копирам го на страницата си във Фейсбук!
цитирай
3. miralyub - а и имаме правителство- да се взима в ...
12.10.2009 23:46
а и имаме правителство- да се взима в ръце и да решава проблема Юзеирови:).
цитирай
4. siikastation - Парадокса е,
13.10.2009 00:15
че за Червения полумесец, за разните сдружения, а вероятнои за партията ВИНАГИ публикуват документи и решения от съда. Те са тези които ядат баницата, защото е видно, че нямат изречение без няколко грешки. ислил съм дали пък не са "спонтанната" планирана алтернатива на ДПС? Който не е доворен от ДПС гласува за Юзеирови/Йорданови, но кукловода е един и същ. Прословутия паметник не е вдигнат за ден или да. Даже Юзеиров публикуваше снимки на проекта, на първите копки. Питам се защо го оставиха да препикае закона докрай, за да влязат като партизани по бели гащи през ноща да му бутнат купчината камъни?

Юзеирови са машата. Кой я държи е въпросът?
цитирай
5. miralyub - кой я държи ли? защо за това се п...
13.10.2009 07:41
кой я държи ли?
защо за това се питаме аз, ти.
видя ли след сензацията с братята и гостуванията им по медии сериозни стъпки от някого.
всеки от другите политици яхна за кратко "вълната".
ти да усети сериозна позиция от премиера- освен "ще ги дадем на органите"?
аз спирам да се питам за Юзеирови, поне засега, има хора, които са задължени да го правят.
от тях да изискване позиция и действия.
цитирай
6. siikastation - Действия може би има. Само, че он ...
13.10.2009 10:48
Действия може би има. Само, че он мотаенето ми в нета знам от месеци, че ще правят паметник, че ще правят Червен полумесец. Та щом аз знам защо тези дето трябва да знаят не знаят? Не е ли смисълът да се намесят за да предотвратят събитието, а не след като се случи да си чоплят в носовете?

Юзеирови-Йорданови имат добри съветници. Не мога да им го отрека. Те се движат на ръба и като типичния селски тарикат като минат от другата страна и видят, че са ги видяли промърморват едно "Упс, объркахме се!" и така до следващия път.
цитирай
7. mamkamu - +
13.10.2009 16:03
Абе що им обръщате внимание на тия питекантропи? Виж ако станат повече, е друг въпрос! За сега са само екзотика :)))
цитирай
8. анонимен - За да не изпуснем момента в който ще ...
13.10.2009 17:19
За да не изпуснем момента в който ще се размножат.
цитирай
9. chervenata - Просто
14.10.2009 10:40
ей така от клюкарско любопитство, ако предположим, че Стоян вече се казва Хасан и от 89-та до сега са минали около 7300 дни, значи математиката, която се отзовава на помощ дава като резултат = 83000 евро на човек!
цитирай
10. reporter - Абе що им обръщате внимание на тия ...
24.10.2009 10:18
mamkamu написа:
Абе що им обръщате внимание на тия питекантропи? Виж ако станат повече, е друг въпрос! За сега са само екзотика :)))


Не може да си затваряме очите пред този явен опит за провокация и тестване на общественото мнение! Важното е да има съответни мерки и от институциите!
цитирай
11. boliarkabg - ще кажа само няколко факта. Бащата ...
06.12.2009 13:02
ще кажа само няколко факта. Бащата на тези момчета, които имат нахалството да се изживяват като мюсюлмани, и т.н. живееше няколко години срещу бащината ми къща в . Славяново. Тогава, някъде около 1965-69 година техният баща, строител на язовир "Ястребино", активен комсмолец и много, изключително добър и лъчезарен човек, след трудова злополука беше вече инвалид. Не беше роден в с. Славяново, а дойде да живее като човек без един крак/простете ми/ при сестра си, омъжена за много свестен човек, мой съсед, турчин с изклуюително прогресивни разбирания. Та бащата на тези братя Юзеирови беше инвалид и нямаше коя жена да го вземе. Ожениха го пряко волята му за майката на братя Юзеирови, която беше изключително красива, но за ония времена с леко поведение, която никой нормален мюсюлманин от техните села /някои омурташки или търговищки села/ не искаше. Не след дълго, след сватбата на родителите, братята вече са били родени, майката , която слагаше редовно рога на бедния си съпруг инвалид, напусна баща им и замина за София. Годин по-късно чухме,че е заминала заедно със синовете си за Белгия. Когато преди години се завърнаха от там, заедно с родителката си и кой знае защо дойдоха отново в Славяново, а баща им беше вече починал и те не бяха идвали дори да го погребат. В негова памет и с чувство за вина/според тях/ те започнаха да градят и правят разни неща на Славяново. Местните хора ги посрешнаха радостно: все пак ще влагат парите си в селото и в работни места за местните. Оказа се,че те притесниха живота не само на българите, но и на турците в с. Славяново., които до момента живеят в завидно разбирателство.Всичко това двамата братя привнесоха в село Славяново отвън, етническия проблем не е местен проблем. Ако искате прочетете в блога ми за село Славяново и всичко накратко.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: siikastation
Категория: Лични дневници
Прочетен: 317542
Постинги: 81
Коментари: 220
Гласове: 2376
Архив